Bokning

KURSANMÄLAN:

Anmälan till kurser och andra event gör du på respektive verksamhets hemsida.

BOKNING AV BOSTADSHUSET:

Huset Bredvid kan hyras ut för boende veckovis med risk för viss störning under tider då lokalen på bottenvåningen är bokad (se KALENDARIET). Gemensamma ytor är då husets kök, badrum och nedre toalett. Hyran är 7.500:-/vecka. För längre/kortare boende eller enbart hyra av rum gäller pris efter överenskommelse. Kontakta Lennart Hallström på telefon 070-725 42 63 eller via e-post till info@husetbredvid.se .

LOKALBOKNING:

Börja med att kolla i KALENDARIET om det datum du vill boka är ledigt. (Om rum i huset är bokade kan lokalen inte bokas.) Kontakta sedan Lennart Hallström på telefon 070-725 42 63 eller via e-post till info@husetbredvid.se för att ta reda på om din kurs eller aktivitet bedöms vara lämplig i Huset Bredvid och vad det i så fall skulle kosta att hyra det. (1000 kr per dygn är ett riktmärke för husets lokaler på bottenvåningen och ytterligare 1000 kr för lägenheten på övervåningen med 8 sängplatser.)

OBS! Huset Bredvid strävar efter att hålla så låga priser som möjligt samt att främja konstnärliga, kulturella och kreativa verksamheter. Det finns därför inga bestämda taxor för uthyrning. Priset beror på  vilket datum och vilken tid man vill hyra, hur stor del av huset man vill hyra, vilken aktivitet det är, hur många som ska delta, vilken ålder deltagarna har, vilken service man önskar och hur mycket man är beredd att göra själv, om man har hyrt tidigare, om man hyr som privatperson, ideell förening eller företag, etc.

Back to Top