Uthyrning

Huset Bredvid har 2 stora sovrum på övervåningen, det ena med 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng och det andra med 3 enkelsängar. Sovrummen har garderob, byrå och skrivbord med stol samt fåtölj i det ena. Därutöver finns det ett minimalt sovrum (arbete pågår) utrustad med 1 säng och ett skrivbord med stol. Se bilder nedan.

Sovrum 1 med kvällssol
Sovrum 2 med morgonsol

På övervåningen finns även en liten men handikappvänlig toalett samt ett gemensamt vardagsrum med soffgrupp för 6 personer.

Toaletten på övervåningen
Vardagsrummet på övervåningen

På bottenvåningen finns det stora köket med plats för 10 personer, en liten men handikappvänlig toalett samt ett badrum med dusch, tvättställ och tvättmaskin.

Köket på bottenvåningen
Toaletten på bottenvåningen
Badrummet på bottenvåningen

Man kan endast hyra hela huset veckovis. Se aktuella priser under BOKNING i hemsidans Meny.

På bottenvåningen finns även kurslokalen som används för musik och annat varje onsdag och söndag kväll samt enstaka helger. Denna lokal ingår inte i hyran men kan läggas till efter överenskommelse när den är ledig. Det går även att hyra enbart bottenvåningen för vissa typer av sammankomster.

(Det finns även en liten skrivarstuga i ostört läge snett över gatan med enbart en säng och ett skrivbord som kan bokas. Man använder då Huset Bredvids kök, dusch och toa, eller enbart själva skrivarstugan.)

Kurslokalen används vissa tider
Skrivarstugan kan bokas separat

Vid veckouthyrning av Huset Bredvid behöver man acceptera viss störning när kurslokalen används (se KALENDARIUM i Menyn). Man kan även delta i kurslokalens aktiviteter som är öppna för allmänheten.

Logga in

Back to Top