Uthyrning

Huset Bredvid har 2 stora sovrum på övervåningen med antingen 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng eller 3 enkelsängar. Sovrummen har garderob, byrå och skrivbord med stol samt fåtölj i det ena. Därutöver finns det ett minimalt sovrum (arbete pågår) utrustad med endast 1 säng och ett skrivbord med stol. Se bilder nedan.

Sovrum 1 med kvällssol
Sovrum 2 med morgonsol

På övervåningen finns även en liten men handikappvänlig toalett samt ett gemensamt vardagsrum med soffgrupp för 6 personer.

Toaletten på övervåningen
Vardagsrummet på övervåningen

På bottenvåningen finns det stora köket med plats för 10 personer, en liten men handikappvänlig toalett samt ett badrum med dusch, tvättställ och tvättmaskin.

Köket på bottenvåningen
Toaletten på bottenvåningen
Badrummet på bottenvåningen

Man kan hyra varje sovrum för sig och dela på de gemensamma rummen eller hyra hela huset. Se aktuella priser under BOKNING i hemsidans Meny.

På bottenvåningen finns även kurslokalen som används för musik och annat varje onsdag och söndag kväll samt enstaka helger. Denna lokal ingår inte i hyran men kan läggas till efter överenskommelse när den är ledig. Det går även att hyra enbart bottenvåningen för vissa typer av sammankomster.

(Det finns även en liten skrivarstuga i ett skogsparti snett över gatan med enbart en säng och ett skrivbord som kan bokas i samband med kurser. Man använder då Huset Bredvids gemensamma kök, dusch och toa.)

Kurslokalen
Skrivarstugan

Vid korttidsuthyrning av rum eller hus är det inte möjligt att boka de dagar då kurslokalen är bokad men vid långtidsuthyrning så går det bra om man kan acceptera viss störning då kurslokalen används. Man kan även delta i den aktivitet som pågår i kurslokalen då den är öppen för allmänheten.

Back to Top